Εταιρικό Προφίλ

Η ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ. δραστηριοποιείται από το 1993 χώρο της παραγωγής βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων, στις 1800 τ.μ. ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα, τα οποία διατίθενται τυποποιημένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις καθώς επίσης και  ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας καθώς και σε διάφορα υλικά όπως Λαμαρίνα DCP ( Ψυχρής Ελάσεως),  Λαμαρίνα Ανοξείδωτη(INOX) και Λαμαρίνα Γαλβανιζέ.

Μεταλλικά Κιβώτια Πλάτης, Σειρών, με πόρτα Plexiglass, Pillar,  Πεδία Χαμηλής Τάσης και Οικίσκοι Μέσης Τάσης είναι μέρος της παραγωγής μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ISO 9001:2015, που πιστοποιεί την ποιότητα των κατασκευών και των προϊόντων της και IP 54 πιστοποίηση της στεγανότητας ενδεδειγμένων κατασκευών.

Θέλοντας να ανταπεξέλθουμε  στις απαιτήσεις του χώρου της κατασκευής καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις.

Laser και Punching του οίκου Trumpf,  Στράντζες του οίκου Boschert είναι μόνο κάποια μηχανήματα από τον συνολικό εξοπλισμό που πλαισιώνουν την παραγωγική δυναμική της ΒΙΜΕΚΑ και δεν σταματάμε εδώ.

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Δημόπουλος