Η εταιρεία ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ  ιδρύθηκε το 1993.

Από την πρώτη μέρα  της ίδρυσής της έως σήμερα έχει καταγράψει  μια ανοδική πορεία στο χώρο της κατασκευής βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων που τη κατατάσσει ως μια ισχυρή δύναμη στο κλάδο αυτό.
Θέλοντας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου της κατασκευής κατάφερενα  δημιουργήσει μια βιομηχανική μονάδα  παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη,με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Σήμερα οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο χώρο 4στρεμμάτων,στη  Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, από τον οποίο τα 1800τμ αποτελούν την μονάδα παραγωγής της.

Τα  προϊόντα μας καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα, τα οποία  διατίθενται τυποποιημένα σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Καθώς επίσης  υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής προϊόντων ειδικών διαστάσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη

aer

Η πολιτική της εταιρείας είναι να προσφέρει ένα σωστό περιβάλλον κατανόησης και αξιοπιστίας στην αγορά, παρέχοντας υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο χώρο της ποιότητας, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων της, εκφράζεται  μέσα από το σύστημα διαχείρισης  ποιότητας ISO 9001-2000 και ΙΡ 5Α, το οποίο καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της.
Λαμβάνοντας υπ όψιν τις  ανάγκες  της αγοράς  και με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών πανελλαδικής εμβέλειας, εξασφαλίζοντας έτσι  την καλύτερη υποστήριξη τους.

Σκοπός της εταιρείας είναι να διατηρήσει την αξιοπιστία της στην αγορά ,να παραμείνει στις πρώτες θέσης των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου της, να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων της σε ανταγωνιστικές τιμές και να εξυπηρετεί το πελατολόγιο της όσο το δυνατόν καλύτερα.